سفارش تبلیغ
صبا ویژن
Abrash
  کوتاه نوشته ها یادداشت های وبلاگ
  • مانی غریبی ( پنج شنبه 87/8/2 :: ساعت 7:32 عصر)

    مدتی که می بینم استفاده از سایتهایی وب 2 یی (وب تو یی) بین دوستان رایج شده و سایتهایی مثل تویتر، فرندفید، فیس بوک ، فید ریدرها و ... بین کاربرهای ایرانی رواج پیدا کرده و کاربرهای فارسی زبون این سایتها دارن کم کم زیاد میشن.
    خب شاید الان برای یه سریها سوال پیش اومد که اصلا وب 2 یعنی چی و این ابزارها و سایتها به چه درد میخورن و از این حرفا
    منم مثل خیلیها تعریف کامل و جامعی از این جریان نمیتونم بگم و خودمم نزدیک یکماهه که دارم در موردش تحقیق میکنم تا اطلاعاتم رو تکمیل کنم الانم قصد ندارم در مورد وب 2 مطلب بنویسم فقط همینقدر میتونم بگم که با ابزارهای وب تویی یه مقدار وبها از اون حالت مرده در میان و یه کم زنده میشن و به قولی وبها و اطلاعات اونها راحت تر دیده میشن و در معرض دید عموم قرار میگیرن. خودتون یه جستجوی ساده بکنید مطالب خوبی دستگیرتون میشه.
    بگذریم.
    اما علت اصلی که من این متنو نوشتم این بود که یه بار دیدم یکی از دوستان به یکی دیگه از دوستان میگه :" توی فرند فید نیستی اصلا انگار توی نت نیستی" . من اون موقع با فرندفید کارنکرده بودم و باهاش آشنا نبودم بخاطرهمین فکر کردم واقعا اینجوریه. زد و توفیق اجباری شد ما هم فرند فید رو تجربه کردیم البته در حد معمول. اتفاقا قبل از اون سایت بالاترین که یکی از سایتهای وب تویی ایرانیه رو هم تجربه کرده بودم بعد از اینکه یه مقدار با فرند فید کار کردم یه مقایسه ی ساده بین میزان تاثیر سایت ایرانی بالاترین و فرند فید در دیده شدن مطالب انجام دادم که نتیجش خیلی جالب بود. اگه ساده بگم من که به این نتیجه رسیدم فرند فیدیها کلا سرکار هستن و اونجا فقط خودشون هستن و خودشون بجاش کافیه یه لینک معمولی ازت با یه عنوان ژورنالیستی توی بالاترین قرار بگیره حتی اگه به داغترینها هم راه پیدا نکنی تاثیر بسیار مناسبی در دیده شدن لینک شما داره. ضمنا فرندفیدیها کلا چندتا ابزار رو باهم قاتی کردن و همه رو توی یه صفحه به صورت تلفیقی انجام میدن مثلا چت گروهی و تویتر (یه ابزار میکروبلاگی)، کامنت نویسی گروهی و اشتراک لینک و ... بخاطر همین تاثیر فرند خیلی کمتر از یه سایت اشتراک لینک مثل بالاترین شده. حالا دلیل این ادعای من رو میتونید توی تصاویر پایین ببینید.

    من برای اینکه یه مقایسه بکنم سه شنبه30 مهر که وبلاگ رو با یه مطلب معمولی و یه عنوان ساده به روز کردم چهارشنبه 1 آبان لینکم رو توی سایت بالاترین (که اتفاقا فیلتر هم هست) قراردادم و یه توضیح خیلی کوتاه هم در موردش نوشتم بعد هر تقریبا 45 دقیقه یکساعت یکی تغییرات بازدید وبلاگم رو دنبال کردم . خیلی راحت در عرض کمتر از دو ساعت بازدیدهای وبلاگم چند برابر شد و وقتی ورودیهای وبلاگ رو دنبال کردم بیش از 97% ورودی ها از بالاترین بود که تصاویر آمارگیر وبلاگ و وبگذر رو با ساعتهاش براتون میذارم.

    یه لینک از مطلب هم امروز توی فرند فید قرار دادم و تاثیر اون روی بازدید رو هم دنبال کردم برام جالب بود که تقریبا هیچ تاثیر مهمی روی بازدید وبلاگ نداشت. عکسهای مربوط به این مطلب رو هم براتون میذارم که ببینید.

    به ترتیب از شروع قراردادن لینک در بالاترین. 
    به تغییر بازدیدها در اون ساعتهایی که لینک در بالاترین در صفحه ی اصلی بوده و اوایلش که لینک بالاتر بوده دقت کنید و کم کم که از صفحه ی اول خارج میشه ورودیها از بالاترین تقریبا تموم میشه.

    بازدید وبلاگ قبل از لینک در بالاترین - ساعت 10:45 چهارشنبه 1 مهر 87

    در نهایت کل بازدیدها وبلاگ در روزی که لینک معمولی در بالاترین قرار داشت 217 بازدید بود و تقریبا اکثر ورودیها هم از بالاترین بودن. اما امروز که لینک رو توی فرند فید قراردادم اینقدر بی تاثیر بود که اصلا آدم روش نمیشه عکساش رو بذاره ولی خب با عرض شرمندگی مجبورم عکساش رو بذارم.

    از دوستای عزیزی که عادت دارن همینجوری بدون دلیل سایتهای خارجی رو به سایتهای ایرانی ترجیح میدن و به تبلیغشون می پردازن و سنگش رو به سینه میزنن عذر میخواما ولی حداقل از این جهت فکر نمیکنم بشه برتری بالاترین بر فرند فید رو انکار کرد. ولی در کل من که استفاده از ابزارهای وب دویی رو به همه ی شما خواننده های خوب که صفحه ی اینترنتی هم دارید توصیه میکنم.





    لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    نقطه سرخط یا شایدم ، ته خط
    چرا رکسانا صابری آزاد شد؟!!
    روزی آمدیم ، روزی خواهیم رفت
    بارش برف در 11 امین روز بهار
    کامنت پرمغز یه دوست بی مخ :D
    قلب شکسته
    بهار را بیمار و زخم خورده به شهرمان آوردند
    سال 87 چگونه گذشت؟
    پراید یا کمری مولانا در بودجه 88 تصویب شد
    وبلاگ تعطیل
    تقارن دو زیبایی
    فصل هزار، یک رنگی
    رزمنده هایی که به جبهه رفتن
    کوته نوشتها
    هفته ی نگاه های جدید
    [عناوین آرشیوشده]